-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:10634 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:5

آيا رفتن به نماز جمعه كه در مصاحبه ها ازآن سؤال مي شود كار درستي است ؟

به طور مسلم گزينش در هر اداره يا مؤسسه شرايط و ويژگيهاي مربوط به خود را دارد كه بر اساس آن معيارها عمل مي شود كه يكي از آن ها شركت در نماز جمعه است .

لذا در ادارات سعي مي كنند كه جوانان مذهبي انتخاب كنند تا در آينده دچار مشكلات نشوند. البته همهء جوانان كشور عزيز ما خوب و داراي باطني پاك هستند, ولي باز از بين اين خوب ها گلچين مي كنند, شماهم اگر مسئول يك كارخانه يا مؤسسه بوديد همين كار را مي كرديد, سعي مي كرديد از نيروهاي متعهد و مفيد استفاده كنيد تا از بهره وري بيشتر و با مزاحمت كمتري روبرو بشويد. حالا اگر در گزينش ها اين گونه سؤالات را مي پرسند شمابه عنوان يك جوان مسلمان سعي كنيد از قبل در نماز جماعت , يا نماز جمعه شركت كنيد. با افراد متدين و خوش اخلاق كه داراي سوء سابقه نباشند و از محبوبيت اجتماعي بهره مند باشند رفت و آمد داشته باشيد. مسلمان نبايد از مسجد و نماز وعبادت دوري كند. البته شركت در نماز جمعه و جماعت نبايد به قصد و انگيزهء استخدام در ادارات و نهادها باشد.

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.